12 Kurs programlar içinde Bankacılık 2024

Kurs programlar içinde Bankacılık 2024Filter
    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    2 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu kurs, müşterilere kaliteli bir bankacılık hizmeti sunmanın temel operasyonel unsurlarına odaklanmaktadır. Bu ders aynı zamanda müşterilere kaliteli bir bankacılık hizmeti sunmanın temel stratejik unsurlarına da odaklanmaktadır. Kurs, kursla ilgili kuruluşlara saha ziyaretlerini içerir, böylece delegeler çağdaşlarının gerçek dünyada nasıl işlediğine dair bir anlayış geliştirebilirler.

    • Madrid, İspanya
    • Alcorcón, İspanya
    • + 3 more

    Tam zamanlı

    150 saat

    Uzaktan Eğitim

    İspanyol, Ingilizce

    İflas Uzmanı Uygulayıcı kursu, bir iflas yöneticisi olarak ve İspanya eyaleti genelinde iflas konularında bir danışman olarak hareket etmek üzere eğitilmiş kişiyi eğitir. Meslek kuruluşlarının gereksinimlerine tabidir.

    • Milan, İtalya

    Yarı zamanlı

    8 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    İtalyan

    "Kara Para Aklamayı Önleme Diploması" Kara Para Aklamayı Önleme Uzmanı artık uzmanlar tarafından İtalyan kara para aklamayı önleme eğitiminin en iyisi olarak kabul ediliyor. Giden Becerilere Sahip Olunduğunu Resmi Olarak Onaylamanın İtalya'daki tek yolu, şu anda tüm Bankalar, Sigorta Şirketleri ve diğer tüm kara para aklama önleme yükümlülükleri alıcıları tarafından talep edilen önemli profesyonel figür olan AML Yöneticisini ve AML Uzmanını eğitmeyi amaçlamaktadır. Kursun sonunda mezunlara uluslararası AMLACERT® Sertifikası (Kara Para Aklamayı Önleme İleri Sertifikası) verilir.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu ders, müşterilere kaliteli bir bankacılık hizmeti sunmanın temel stratejik unsurlarına odaklanmaktadır. Kurs ayrıca kursla ilgili bir kuruluşa bir saha ziyareti içerecek, böylece delegeler çağdaşlarının gerçek dünyada nasıl işlediğine dair bir anlayış geliştirebilecek.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu kurs, müşterilere kaliteli bir bankacılık hizmeti sunmanın temel operasyonel unsurlarına odaklanmaktadır. Kurs ayrıca kursla ilgili bir organizasyona saha ziyareti içerecek, böylece delegeler çağdaşlarının gerçek dünyada nasıl işlediğini anlayabilecekler.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu ders merkez bankalarının temel ilkelerini ve işlevlerini kapsar. Kurs ayrıca kursla ilgili bir organizasyona saha ziyareti içerecek, böylece delegeler çağdaşlarının gerçek dünyada nasıl işlediğini anlayabilecekler.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Saqa ID 61589 (Kredi 35): Programın başarı ile tamamlayan, öğrencilerin birim standartları kapalı ve PoE yetkili bulunursa, Damelin Bankacılık Becerileri Programı 1 için öğrencinin adına BANKSETA için geçerli olacak özetleyen bir Damelin Sonuçları mektubu gönderilecektir verilecek.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Saqa ID 61589 (Kredi 26): Programın başarı ile tamamlayan, öğrencilerin birim standartları kapalı ve PoE yetkili bulunursa, Damelin Bankacılık Becerileri Programı 3 için öğrencinin adına BANKSETA için geçerli olacak özetleyen bir Damelin Sonuçları mektubu gönderilecektir verilecek.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Saqa ID 61589 (Kredi 34): Programın başarı ile tamamlayan, öğrencilerin birim standartları kapalı ve PoE yetkili bulunursa, Damelin Bankacılık Becerileri Programı 2 için öğrencinin adına BANKSETA için geçerli olacak özetleyen bir Damelin Sonuçları mektubu gönderilecektir verilecek.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Saqa ID 61589 (Kredi 35): Programın başarı ile tamamlayan, öğrencilerin birim standartları kapalı ve PoE yetkili bulunursa, Damelin Bankacılık Becerileri Programı 4 için öğrencinin adına BANKSETA için geçerli olacak özetleyen bir Damelin Sonuçları mektubu gönderilecektir verilecek.

    • Strovolos, Kıbrıs Cumhuriyeti

    Kampüste

    Bankacılık Teknoloji Uzmanı Programı, öğrencinin kariyer seçeneklerini bankacılık sektöründe genişletmesini sağlayan iki yıllık bir Diplomadır. Etkileşim, projeler, sunumlar, endüstriyel ziyaretler, uygulamalı eğitim, iş oryantasyonu ve yerleştirme yoluyla öğrencilere Bankacılık alanında kapsamlı eğitim sağlar.

    • Novi Sad, Sırbistan

    Kampüste

    Bankacılık ve Hisse Senedi Ticaretinde Uzman Profesyonel Eğitim Programı, finans alanındaki bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen öğrencilere yöneliktir. Finansın çağdaş iş dünyasında oynadığı önem ve iç finans piyasasının daha dinamik gelişmesi ihtiyacı göz önünde bulundurularak, önümüzdeki yıllarda bu alanda uzmanlara olan ihtiyacın artması beklenmektedir.