109 Kurs programlar içinde Dil Çalışmaları 2024

Kurs programlar içinde Dil Çalışmaları 2024Filter
    • Dallas, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    ESOL müfredatı, üniversite düzeyindeki çalışmalara hazırlık olarak İngilizce dinleme, konuşma, okuma, gramer ve yazma yeterliliğini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. Dallas College ESOL dersleri almak, daha parlak bir geleceğe giden yola başlamanın ekonomik bir yoludur. İster dört yıllık bir yüksekokula veya üniversiteye geçiş yapmak için, ister kişisel gelişim için ders alıyor olun, müfredatımız size ihtiyacınız olan temel becerileri verecektir.

    • Lugano, İsviçre

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Macera ve Keşif mi istiyorsunuz? Çok Kültürlü Katılım? Kişisel Gelişim? Genişletilmiş Ufuklar? İsviçre'de bir Boş Yıl için bize katılın, bir ömür boyu macera!

    • Dallas, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    8 haftalar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Dallas Baptist University Yoğun İngilizce Programı, uluslararası öğrencilere İngilizce'yi Hristiyan bakış açısıyla öğretir. Öğrenciler, akademik ve profesyonel hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için yüz yüze ve çevrimiçi İngilizce eğitimi yoluyla öğrenebilirler.

    • Santander, İspanya

    Tam zamanlı

    13 günler

    Kampüste

    İspanyol

    Bu dilsel ve kültürel kalışın amacı, İspanyolca'da ileri düzeyde veya iki dilli katılımcılara bilgilerini pekiştirme ve derinleştirme imkanı sağlamak ve birçok aktivitede İspanyollarla birlikte ve katılan İspanyollarla bir arada var olan İspanyolca dilinde sözlü yeterliliklerini uygulamaktır. her bir alandaki uzmanlar tarafından didaktik bir şekilde canlandırılan kültürel etkinliklere yönelik etkinlikler programı. Sınıfta tartışılan konu, öğrenilenleri değere dönüştüren uygulamaya dönüşecektir.

    • Lisbon, Portekiz

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Portekizce

    Portekiz Dili ve Kültürü Enstitüsü, Portekiz'in en büyük üniversitesi olan School of Arts and Humanities of the University of Lisbon 'deki bir öğretim ve araştırma bölümüdür.

    • Perugia, İtalya

    Tam zamanlı

    4 haftalar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce, İtalyan

    İtalya'nın en ünlüleri arasında yer alan, kampüste ve uzaktan İtalyanca dili ve kültürü kursları sunuyoruz. Öğrenciler ve öğretmenler arasında İtalyanca dilsel etkileşimi teşvik etmeyi amaçlıyorlar ve en ilginç ve otantik İtalyan şehirlerinden biri olan Perugia'ya aktif katılımı ima ediyorlar. Uzaktan olsa bile, tüm dersler "yüz yüze" (senkron dersler) ve dolayısıyla öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirilir.

    • Paris, Fransa

    Yarı zamanlı

    12 haftalar

    Kampüste

    Fransızca

    S05 akşam kursu Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri (17:00 - 19:00 veya 19:00 - 21:00) yapılır, bu formül öğrencilerin Fransızca (gramer, çekim, heceleme, yazım, kelime dağarcığı, edebi metinlere yaklaşım, yazılı ve sözlü anlatım).

    • Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Dillerin bilimsel olarak incelenmesini ve yazılı edebiyat eserlerini seviyor musunuz? Dil, düşüncelerimizi ifade etmemize, inançlarımızı sorgulamamıza, başkalarıyla bağlar kurmamıza ve kim olduğumuza dair içgörü kazanmamıza olanak tanır. Öğrenciler, birkaç sömestrlik ders seçerek dilin tüm ihtişamıyla ilgili özel bir farkındalık geliştirecek ve dilin bireyin ve toplumun yaşamında oynadığı önemli rolün zekice bilincine varacaklardır. Bu derslerin amacı, dil, okuryazarlık ve edebiyat alanlarında eleştirel bir anlayış ve beceri sergileyebilen ve aynı zamanda eğitim dilbilimi alanında araştırma yapabilen ve günümüzün dil çeşitliliği sorunlarıyla olumlu bir şekilde ilgilenmek amacıyla öğrenciler yetiştirmektir. toplum. Sömestr Yurtdışı Eğitim Programına bugün katılın! Uluslararası kredi transferi için çok çeşitli disiplinlerde çeşitli lisans ve yüksek lisans kursları arasından seçim yapın.

    • Saint Petersburg, Rusya

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Gelin, kışın Rusya'nın en güzel şehirlerinden birini keşfedin: heyecan verici kültürel ve sosyal yaşam, güzel çevre ve banliyöler. St. Petersburg büyük bir kültürel katkısı olan gerçek bir eğlenceli kozmopolit.

    • Florida City, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    8 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    ESOL programı, Keizer Üniversitesi'nde bir dereceye başlamadan önce İngilizce becerilerini geliştirmesi gereken öğrenciler içindir. Program, öğrencilerin okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmenin yanı sıra onlara akademik İngilizce de öğretmeye odaklanır. Bu bir lisans programı değildir, ancak öğrencileri kendi seçtikleri bir dereceye hazırlar.

    • Binghamton, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Çeviri Araştırması ve Öğretim Programı (TRIP), Çeviribilim alanında Yandal programı sunmaktadır. Yandal, yabancı dil eğitimindeki lisans programlarını tamamlar ve bir veya daha fazla yabancı dil konusunda ileri düzeyde bilgi sahibi olan ve bir meslek veya akademik araştırma alanı olarak çeviriye ilgi duyan lisans öğrencileri için bir seçenektir.

    • Carson, Amerika Birleşik Devletleri

    8 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    IEP, akademik veya mesleki hedefleri olan ESL öğrencileri için bir Amerikan üniversitesine giriş için TOEFL sınavını geçmek de dahil olmak üzere heyecan verici Los Angeles'ta yılda sekiz kez çevrimiçi sekiz haftalık Yoğun İngilizce Programı sunmaktadır. Haftada 21-26 saat IEP koordineli bir konuşma, dilbilgisi, yazma, okuma / kelime bilgisi, telaffuz ve dinleme programı sunar. Dünyanın her yerinden öğrenciler bu çok seviyeli programa kayıt olurlar ve oturumdan oturuma ilerleyerek becerilerini geliştirmeye devam edebilirler. ABD dışından nitelikli öğrenciler öğrenci vizesine hak kazanırlar. Bireysel kurslar yarı zamanlı öğrenciler tarafından da alınabilir.

    • Salvador, Brezilya

    Yarı zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Portekizce

    Dersin temel amacı başarı ile Portekizce iyi iletişim becerilerine ulaşmak için öğrencileri getirmektir. Bu sadece gramer ve kelime verilecektir, fakat aynı zamanda, okuma resmi veya argo bağlamlarda olsun, yazma ve sözlü üretim, dinleme değil demektir. hayat, örf ve sosyal gelenekler, siyaset ve kültür Brezilyalı şekilde bir giriş de önemli bir parçası olduğunu ...

    • Heroica Veracruz, Meksika

    Tam zamanlı

    2 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    • Bragança, Portekiz

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    İzlenimi uluslararası öğrenciler için bir iyi kurulmuş 1 yıllık uzun Portekizce Dili ve Kültürü dersi (PLC) çalışıyor. Elbette Portekizce dil eğitimlerini tamamlayan yabancı Yükseköğretim Kurumlarında (Yüksek Öğretim Kurumları) kayıtlı öğrenciler için ve ayrıca diğer öğrenciler ve Portekizce dil öğrenme kamuoyunun ilgi için tasarlanmıştır.