58 Kurs programlar içinde Dil Hazırlık Testi 2024

Kurs programlar içinde Dil Hazırlık Testi 2024Filter
    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı

    2 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    • London, Birleşik Krallık
    • Liverpool, Birleşik Krallık
    • + 7 more

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Üniversiteler, işverenler ve vize amaçlı standart nitelik olan bu uluslararası tanınmış sınava hazırlanın. İngilizce becerinizi geliştirin ve sınav hedeflerinize ulaşmak için gerekli becerileri öğrenin.

    • Online

    Yarı zamanlı

    6 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu, çok oturumlu bir kurstur, ancak dilediğiniz kadar az veya çok sayıda oturum alabilirsiniz. Seansları hangi sırayla aldığınız önemli değildir. Bu kursu aldıktan sonra, öğrenciler test puanlarının arttığını bildirdiler - özellikle sınavın en sıkıntılı buldukları kısımlarında. Tüm beceri alanlarına eşit odak verilir.

    • Online

    Yarı zamanlı

    6 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    NESE, Harvard Square'deki en popüler sınıflardan biri TOEFL® Hazırlık Kursumuzdur. Öğrenciler sadece puanlarında etkileyici bir iyileşme görmekle kalmaz, aynı zamanda genel İngilizce gelişimi de görürler. Bu, NESE On-Line ile farklı değil. Bu çok oturumlu bir kurstur. Dilediğiniz kadar az veya çok seans alabilirsiniz. Bölümleri hangi sırayla aldığınız önemli değil.

    • Chía, Kolombiya

    Tam zamanlı

    32 saat

    harmanlanmış

    İspanyol

    İngilizce sınavlarına hazırlık kurslarımız - TOEFL/IELTS şunları içerir: Kursun başında ve sonunda otonom öğrenme platformu Simulation'a erişim Uzman bir öğretmen eşliğinde

  • Kampüste

    Ingilizce

    PICE'daki Akademik Amaçlı İngilizce hazırlık kursu, örneğin Avustralya'da ileri eğitime (TAFE / üniversite) giriş veya göçmenlik amaçlarıyla IELTS sınavına girmek isteyen öğrenciler için uygundur. Kursun sınav kursu özellikleri vardır (yoğun çalışma programı, özel ev ödevi programı ve haftalık sınav uygulaması).

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu tam zamanlı İngilizce dil kursu British Council akredite ve çalışma, iş veya eğlence için İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen 16 yaş üstü öğrenciler için tasarlanmıştır.

    • Cambridge, Birleşik Krallık

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Akademik İngilizce Programı, İngilizce anlayışını ve bilgilerini genişletmek isteyen, üniversiteye gitmek isteyebilecek veya daha önce üniversiteye başvurmuş öğrenciler için tasarlanmıştır. Ayrıca, kariyer fırsatlarına yardımcı olmak için İngilizcelerini geliştirmek isteyen profesyoneller için de uygundur.

    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Chartered Financial Analyst Sınavına (CFA) hazırlanıyor musunuz? Bir koçla konuşmak için kaydolun ve güçlü ve zayıf yönlerinizi belirlemek için ücretsiz bir teşhis testi yapın.

    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Yeminli Mali Müşavirlik Sınavına (CPA) hazırlanıyor musunuz? Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirlemek için ücretsiz bir teşhis testi yapmak için kaydolun.

    • North City, İrlanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Genel İngilizce programı Cambridge Preliminary English Test (PET), First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) sınav formatları kullanılarak değerlendirildiğinden, bu program bu Cambridge English'ten birine hazırlanmak isteyen öğrenciler için uygundur. sınavlara girerler ve aynı zamanda çok yönlü dil becerilerini geliştirirler.

    • Online United Kingdom

    Kampüste

    Ingilizce

    Tıpta Cambridge Lisansüstü Kursu (CGC), kabul koşullarını karşılayan sanat, beşeri bilimler ve bilim mezunlarına açıktır.

    • Wellington, Yeni Zelanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Cambridge English sınavları dünya çapında 15.000'den fazla üniversite, işveren ve hükümet tarafından kabul edilmektedir. Cambridge sınavları, dünya çapında tanındığı için yüksek öğretime kapılar açabilir, istihdam fırsatlarını iyileştirebilir ve öğrencilerin çalışma veya çalışma tercihlerini artırabilir.

    • County Cork, İrlanda

    Kampüste

    Her yıl yaklaşık 1,5 milyon kişi Diğer Dilleri Konuşanlar için İngilizce Cambridge sınavlarına. Atlantik SEAL anda 12 haftalık Cambridge Sınavı hazırlık kursları sunuyoruz.

    • Toronto, Kanada

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    7 haftalar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    TIC'nin yedi haftalık yoğun modülleri, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar değişen zorluk seviyeleri ile çeşitli konularda gelir. ESL Programı, yazma, konuşma, telaffuz, okuma ve dinleme becerilerinde kapsamlı bir temel sağlar.