15 Kurs programlar içinde Finans içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Kurs programlar içinde Finans içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Online

    Yarı zamanlı

    6 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Finans ile liderlik, akıllı finansal kararlar vermek için kullanılan bir araç kiti ve bu kararları kilit iç ve dış paydaşlara açıkça iletmek için güven ilkelerini kapsamlı bir şekilde anlamak için tasarlanmış çevrimiçi bir programdır.

    • New Haven, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    6 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Birinci sınıf öğretim üyeleri ve uzmanların rehberliğinde kârınızı ve amacınızı geliştirin.

    • Evanston, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    8 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    İşinize doğru şekilde başlayın. Girişimcilik yolculuğunun her adımında bilinçli yasal ve finansal kararlar alın.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    1 gün

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Neredeyse her hafta FinTech'in etkisi hakkında yeni bir rapor görüyorsunuz. Bazı raporlar, Finansal Hizmetler sektörünün mevcut işlerinin% 30'unun FinTech nedeniyle önümüzdeki yıllarda gereksiz hale geleceğini açıkladı. Bazı raporlar FinTech'in yüksek derecede düzenlenmiş endüstriyi sarstığını ve son tüketiciye fayda sağladığını belirtti. Ancak hiç kimse, FinTech'in bildiğimiz gibi Finansal Hizmetler sektörünü yeniden tanımladığı konusunda tartışmasız görünmüyor. Girişim Kapitalistleri, Kurumlar gibi, buna inanıyorlar. FinTech girişimlerine ve inisiyatiflerine yatırım yapıyorlar. Yeni KPMG ve CB Insights raporuna göre, 2015 yılında FinTech sektörüne 19.1 milyar dolar aktardı. 2014'e göre% 106'lık bir sıçrama.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Geleneksel servet yönetimi / PFM dünyası son yıllarda sözde “robo danışmanları” nın gelişiyle sarsıldı. 'Robo-advisor', çevrimiçi sunulan, otomatikleştirilmiş ve algoritmalara dayanan yeni bir yatırım danışmanlığı hizmetini tanımlamak için kullanılan jenerik bir terimdir.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    JOBS Yasası ya da Crowdfunding Yasası olarak bilinen, Mayıs ayının en son gelişmesi olan ve Ocak ayına kadar ortalama yatırımcıya özel sektörde yatırım yapan işletmelere yatırım yapan Düzenleme CF'siyle 2012'den beri yasalaşmıştır. Önceden, sadece yıllık maaş veya 200 milyon dolar veya daha fazla net değere sahip olan en zengin bireyler katılabilir.

    • Long Beach, CA, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Bu dersin bir mali güvenli emeklilik için hazırlamanız gereken mevcut gerçekler ile donatmak olacaktır. Eğer enflasyon, gelir vergisi ve erozyon olası uzun vadeli sağlık ihtiyaçları nedeniyle sabit Kazanılan para korumak için nasıl öğreneceksiniz.

    • Crawfordsville, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Online USA

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    15 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    • Online

    Yarı zamanlı

    18 saat

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Tam Finansal Analist Kursu, çevrimiçi bulabileceğiniz en kapsamlı, dinamik ve pratik kurstur. Excel, Muhasebe, Mali Tablo Analizi, İş Analizi, Mali Matematik, PowerPoint: Her Şey Dahil!

    • Klamath Falls, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Risk değerlendirmesi ve risk yönetiminin incelenmesi. Konular HIV / AIDS, hepatit, intihar ve kendine zarar vermenin diğer alanlarını içerecektir. Öğrenciler, bağımlılık danışmanlığında yüksek riskli davranışların azaltılması ve yönetilmesinin bağımlılık tedavisinin odak noktasında önemli bir değişimi temsil ettiği yolları belirleyebileceklerdir. Önerilen: WRI 121 yerleştirme.

    • Southborough, Amerika Birleşik Devletleri

    Ingilizce

    Beş günlük kurs, özellikle petrol, gaz ve petrokimya şirketleri için özel olarak hazırlanmış olup, risk bazlı operasyonel denetim hakkında pratik ve değerli rehberlik sağlar.

    • Reston, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 saat

    Kampüste

    Ingilizce

    İşletme okulunda başarılı olmaya bağlılığınızı ve hazır olduğunuzu gösterin. 2.300'den fazla üniversite ve kurum tarafından sunulan 7.000'den fazla program GMAT sınavını programları için seçim kriterlerinin bir parçası olarak kullanmaktadır.

    • San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Nispeten geç bir başlangıçtan sonra, InsurTech sektörü 2015 ve 2016 yılının ilk çeyreğinde artan bir fonlama ve ilgi gördü. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi, Millennials tarafından talep edilen farklı sigorta ürünlerine olan talep, sensörlerden ve IoT'den gelen verilerde artışa neden oldu. Sigortacılık sektöründe sağlık sigortasının bozulması, hayat sigortası ve mülk ve kaza sigortası sektörleri. Ancak, aynı zamanda, bu sektörlerdeki düzenleyici nüanslar, sigorta sektörüne aşina olmayan girişimler için zorluklar yaratmaktadır. Yerleşik küresel Sigorta şirketleri ve InsurTech girişimleri arasındaki son ortaklıklar, bu gelişen endüstri için potansiyel bir yol gösteriyor.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Program teknolojisinin entegre; yazılı iletişim, sözlü iletişim, kişilerarası beceri ve sigorta içine / finansal hizmetler müfredat iş uygulamaları ses ile ilgili fikirler