54 Kurs programlar içinde Genel Çalışmalar 2024

Kurs programlar içinde Genel Çalışmalar 2024Filter
  • Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Ca 'Foscari Uluslararası Koleji, yetenekli, yüksek başarı gösteren öğrencilere uzmanlık eğitimi vermek için Eğitim, Üniversiteler ve Araştırma Bakanlığı (MIUR) tarafından finanse edilen bir onur üniversitesidir. Lisans programlarında sunulan standart derslerin yanı sıra, öğrenciler teorik bilgi ve özel uzmanlık sunmayı amaçlayan çok çeşitli kültürel aktiviteler ve disiplinlerarası konferanslar ve atölye çalışmaları yürütmektedir.

    • Haifa, İsrail

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Technion'un mühendislik ve bilimdeki sömestr eğitim programı, uluslararası öğrencilere benzersiz bir akademik deneyimin yanı sıra "Başlangıç Ülkesi" İsrail'i tanıma şansı vermek için tasarlanmıştır.

    • Lac la Biche, Kanada
    • Cold Lake, Kanada
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    • Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Yurt Dışında Sömestir Eğitimi programı, öğrencileri başka bir yerde bir dereceye kadar devam ederken bir dönem boyunca UCT'ye davet eder.

    • Joondalup, Avustralya
    • Mount Lawley, Avustralya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Yurtdışında Eğitim Programımız, uluslararası öğrencileri burada bir veya iki sömestr okumak için başvurmaya davet ediyor. Ünitelerin başarılı bir şekilde tamamlanması, kendi kurum dereceniz için sayılabilir.

    • Santa Barbara, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Yurtdışında yan yana ABD'deki California Üniversitesi'nde bulunan ve araştırma ve inovasyon konusunda dünyaca ünlü bir lider olan California Üniversitesi Santa Barbara'daki (UCSB) ABD'li öğrencilerle birlikte eğitim alın.

    • Binghamton, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bireyselleştirilmiş Anadal Programı (IMP), Harpur College öğrencilerine, kendi tasarımlarına göre yenilikçi, disiplinler arası programlar aracılığıyla akademik ilgi alanlarını sürdürme fırsatı sunar. Programa katılanlar, ilgi çekici soruları çerçevelemek, benzersiz çalışma kursları geliştirmek ve yaratıcı ve özgün bilimsel çalışmalar üstlenmek için fakülte sponsorları ve IMP Komitesi ile yakın işbirliği içinde çalışırlar.

    • Florence, İtalya

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    İtalya'nın yüksek öğrenimdeki en köklü uluslararası kurumlarından biri olan Lorenzo de 'Medici'de (LdM) bir yurtdışı eğitim programı seçin. Öğrenciler, birden çok disiplinde bir dizi kurs arasından seçim yapabilir ve çalışma programlarını akademik ve kişisel hedeflerine uyacak şekilde özelleştirebilirler.

    • Bath, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Her yıl beş ila sekiz derse katılacaksınız. Bu anlayışlı konuşmalar, iş, eğitim, siyaset, sanat, kültür ve hükümet liderleri dahil olmak üzere Üniversite dışından yüksek profilli, uluslararası üne sahip konuşmacılar tarafından verilmektedir. Her ders konuşmacı ile bir soru-cevap oturumu takip eder. Üniversite politikasına uygun olarak bu yıl tüm dersler sanal olacaktır.

    • Carson, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Amerikan Dili ve Kültürü Programı, uluslararası öğrencilerin California Eyalet Üniversitesi, Güney Los Angeles, California'daki Dominguez Hills (CSUDH)'da eğitim görebilecekleri bu programı yürütür.

    • Valladolid, İspanya

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu program, İngilizce öğretilen tam bir dönem (30 AKTS kredisi) sunar ve uluslararası öğrencilerin beşeri bilimler alanında müfredatlar arası eğitim almaları ve kültürel yeterliliklerini geliştirmeleri için bir fırsattır.

    • Darwin, Avustralya

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Kurs, Avustralya'da İşletme ve BT eğitimi almak için kültürleşme, lisansüstü çalışmalar için İngilizce ve eleştirel düşünme dahil olmak üzere akademik bilgi ve becerilerin geliştirilmesine odaklanır.

    • 's Hertogenbosch, Hollanda
    • Breda, Hollanda

    Kampüste

    Ingilizce

    • California, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    3 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yurtdışı Akademik Eğitim Programımız (ASAP), üniversite düzeyindeki uygun uluslararası öğrencilerin ASAP'ta 1, 2 veya 3 dönem eğitim alarak eğitim deneyimlerini geliştirmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. ASAP'tayken öğrenciler, kredili UCI kurslarına ve UCI Sürekli Eğitim kurslarına kayıtlı UCI öğrencileriyle birlikte tam zamanlı olarak kaydolma fırsatına sahiptir. ASAP, öğrencilerin gelecekteki lisans programlarına kabul edilmeleriyle ilgili herhangi bir ders kolaylığı veya başvuru yardımı sunmamaktadır.

    • Singapore, Singapur

    Tam zamanlı

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    LSBF Singapore , öğrencilere ACCA sınavlarını güvenle geçmek için ihtiyaç duydukları her şeyi sunar: son derece deneyimli öğretmenler, sınava dayalı çalışma materyalleri, esnek çalışma düzenlemeleri ve daha fazlası dahası, tümü öğrenci düşünülerek tasarlanmıştır.