41 Kurs programlar içinde Mühendislik Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024

Kurs programlar içinde Mühendislik Çalışmaları içinde Amerika Birleşik Devletleri for 2024Filter
    • Santa Barbara, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Yurtdışında yan yana ABD'deki California Üniversitesi'nde bulunan ve araştırma ve inovasyon konusunda dünyaca ünlü bir lider olan California Üniversitesi Santa Barbara'daki (UCSB) ABD'li öğrencilerle birlikte eğitim alın.

    • Binghamton, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    4 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Birinci yıl Mühendislik Tasarımı Bölümü programı, Mühendislik Tasarımı ve Mühendislik İletişimi derslerinde üç uygulamalı mühendislik projesi içeren bir yıl süren bir programda mühendislik temellerini ve mühendislik iletişimini birleştirir.

    • Santa Barbara, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Dünyamız, son sınırımız olan okyanus ve deniz ortamından elde edilen kaynaklara ve bilgilere giderek daha fazla güvenmektedir. Bu gerçek, Deniz Dalış Teknolojileri Programının dünya çapında en yüksek kalitede dalgıçlar ve denizcilik teknisyenleri sağlamaya devam etmesini gerektirmektedir. Program, hem dalış hem de dalış dışı dersler için ilgili tüm öğrencilere açıktır. Program, giriş seviyesindeki öğrencilerin, işgücündeki çalışanların ve kişisel zenginleşme arayan öğrencilerin ihtiyaçlarına hizmet eder. Öğrenciler hem dalış hem de dalış dışı denizcilik ile ilgili derslere yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak katılabilirler. Mezunlar, deniz ve su altı teknolojisinde, birçok gelişmiş deniz veri toplama aleti, dalış ve yaşam destek ekipmanı türüyle suyun üstünde ve altında çalışarak birden fazla denizcilik kariyeri yolunu takip edebilirler.

    • Orlando, Amerika Birleşik Devletleri

    Yarı zamanlı

    3 aylar

    Kampüste

    Ingilizce, İspanyol

    Avionica Orlando mesleki eğitim ve egzersiz ve aviyonik ve mesleğini federal kuruluşlar tarafından gerekli lisansları devam sunmaktadır. Biz Latin Amerika'da profesyoneller böyle grubunun bir temsilini bir araya getirmek istiyoruz. Havacılık endüstrisi onaylı ve FCC aviyonik teknisyenleri lisanslı olarak şirketlerde çalışmak için bizim tarafımızdan eğitilmiş aviyonik eleman arayan derneğimizi yaklaşır.

    • Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri
    • Birmingham, Birleşik Krallık
    • + 42 more

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bir ses mühendisi tecrübeli ses mühendisi altında (externing) çıraklığa, profesyonellerden doğrudan öğrenme gibi bir kariyer için hazırlayın. günden itibaren içine alarak müzik endüstrisinin içine kırın.

    • Andalusia, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Dünün otomobil, basit ve eğlenceli. Köy kas araba tamircileri geri sonra bol, ama gerçekten bu gerçekten zor sorunlar her zaman kıt olmuştur düzeltmek için becerileri ile profesyonel teknisyenler iyi eğitimli.

    • Parkville, Amerika Birleşik Devletleri
    • Kansas City, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ön-Mühendislik için önerilen müfredat, Mühendislik uzmanlık için gerekli temel alanlarda sağlam bir temel sağlamak için Matematik, Fizik ve Kimya temel ders içermektedir.

    • West Lafayette, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Newark, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • Kings Point, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu ders, doğal frekansların ve kritik hızların belirlenmesini içerecek şekilde, tek serbestlik dereceli sönümlü sistemlerin serbest ve zorlanmış titreşimi için mekanik titreşim teorisini ve çok serbestlik dereceli problemleri inceler.

    • Blountville, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    Workforce Solutions, kredili ve sürekli eğitim kursları, seminerler, atölyeler ve özelleştirilmiş eğitim sunar. Workforce Solutions, endüstriyel, ticari, hükümet ve toplum kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış iş gücü ve profesyonel gelişim programlarını koordine eder ve yönetir.

    • Queens, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Elektrik Tesisatı Programı, öğrencileri konut ve ticari elektrik ticareti ilkeleri ile tanıştırarak bir öğrenciyi elektrik alanına girmeye hazırlayan 30 haftalık kapsamlı bir programdır. Öğrenciler, kursun her bölümünde öğretilen konu ile ilgili gerekli sınıf ve laboratuar eğitimini alırlar.

    • Westminster, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Sürüş deneyimi çok az olan veya hiç olmayan gerçek bir acemi binici için, bu kurs bir sınıf bileşeni, çevrimiçi bir bileşen ve sokak sürme pratiği yapmaya başlamak için gerekli temel beceriler ve stratejiler hakkında binicilik talimatlarını içerir.

    • Online USA

    Kampüste

    Ingilizce

    Otomotiv Teknolojisi programının misyonu, öğrencileri başarılı öğrenciler ve nihayetinde yetkin teknisyenler olmaları için kavramlar, beceriler ve motivasyonla donatmaktır.

    • Weymouth, Amerika Birleşik Devletleri

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu yeterlilik, öncelikle ilgili deneyime sahip elektrik teknisyenlerini ve diğer yardımcı uzmanları, örneğin, sörveyörler, danışmanlar ve IET Kablolama Yönetmeliklerine ilişkin anlayışlarını güncellemesi ve geliştirmesi gereken diğer mesleklerle çalışmayı amaçlamaktadır.