73 Kurs programlar içinde Muhasebe 2024

Kurs programlar içinde Muhasebe 2024Filter
    • Online

    Yarı zamanlı

    10 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Hazırlık Belgesi (CORe), sizi iş dünyasına tam olarak katılmaya hazırlamak için tasarlanmış üç kurslu bir çevrimiçi program olan iş düşüncesinin temelleri konusunda başlangıç noktamızdır. CORe, temel iş kavramları ve problem çözme becerileri hakkında derin bir anlayış aşılamak için HBS öğretim üyeleri tarafından geliştirilmiştir. Üç CORe kursunda (İş Analitiği, Yöneticiler için Ekonomi ve Finansal Muhasebe) uzmanlaşmak size iş dilinde akıcılık kazandıracaktır.

    • Cape Town, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    1 yarıyıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Ticaret tutkunuz mu? Öyleyse, muhasebe, finans ve işletme çalışmaları alanındaki dönemlik kurslarımız öğrencileri genişleyen iş dünyasına, profesyonel finansal hizmetlere ve küresel ekonomiye katılmaya hazırlayacaktır. Kurslar, çeşitli ticaret disiplinlerinde sağlam bir temel oluşturmak isteyen öğrenciler için tasarlanmıştır. Öğrenciler mantıklı ve stratejik düşünmeye, etkili iletişim kurmaya ve sağlam muhakemede bulunmaya teşvik edilecektir. Sömestr Yurtdışı Eğitim Programına bugün katılın! Uluslararası kredi transferi için çok çeşitli disiplinlerde çeşitli lisans ve yüksek lisans kursları arasından seçim yapın.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Kurs, IPSAS'a ve temel ayrıntılı uygulamalara genel bir bakış sağlar. Kurs ayrıca kursla ilgili bir organizasyona saha ziyareti içerecek, böylece delegeler çağdaşlarının gerçek dünyada nasıl işlediğini anlayabilecekler.

    • Porto, Portekiz

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Portekizce

    Bu ders, muhasebe ve vergi kayıtları açısından kamu veya özel kuruluşun finansal bilgi sistemlerinin yönetimine ve iç yönetim süreçlerinin planlanması ve kontrolüne katılmak için muhasebe ve vergilendirme alanında profesyoneller yetiştirmeyi amaçlamaktadır. kuruluşun ekonomik ve mali yönetimine ilişkin kararların alınmasında idareye/yönetime bilgi ile ilgili destek.

    • Online

    Yarı zamanlı

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu Film ve Televizyon Prodüksiyon Muhasebesi Temel Becerileri mikro yeterlilik kursu, öğrencilere film ve televizyon endüstrisine özel önemli muhasebe belgeleri ve raporları derleme konusunda pratik deneyim kazandıracaktır. Film ve televizyon endüstrisindeki kariyer ortası profesyoneller olarak öğrenciler, becerilerini yapım muhasebesi departmanında çalışmak üzere veya diğer sektörlerdeki kariyer ortası muhasebe veya muhasebe profesyonelleri için becerilerini film ve televizyon endüstrisine uyarlamak için uyarlayacaklardır.

    • Singapore, Singapur

    Tam zamanlı

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Ingilizce

    LSBF Singapore , öğrencilere ACCA sınavlarını güvenle geçmek için ihtiyaç duydukları her şeyi sunar: son derece deneyimli öğretmenler, sınava dayalı çalışma materyalleri, esnek çalışma düzenlemeleri ve daha fazlası dahası, tümü öğrenci düşünülerek tasarlanmıştır.

    • Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri

    Tam zamanlı

    3 günler

    Kampüste

    Ingilizce

    Atölye, muhasebe ve finans konusunda bilgi sahibi olmayan yöneticiler için tasarlanmıştır. İşletme sahipleri ve yöneticileri genellikle finansal tabloları imzalamak ve onaylamak ve verileri yorumlamak zorundadır.

    • UK Online, Birleşik Krallık

    Yarı zamanlı

    700 saat

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu A Seviye kursu dünyanın her yerinden kendi hızda evden tamamlanabilir. Öğrenciler yıl zaman 365 gün kayıt ve bir kez gün içinde okuyan edilebilir kayıtlı olabilir. Hiçbir set vadeli süreleri ve hiçbir kayıt tarihleri.

    • Johannesburg, Güney Afrika Cumhuriyeti

    Yarı zamanlı

    Kampüste

    Her bir beceri programını başarıyla tamamlayan IBS, öğrencilere, elde edilen modülleri ve kredileri özetleyen bir Sonuç Mektubu gönderir. Sadece 3 modülün tamamına doğru tamamlanmasından sonra

    • Galway, İrlanda
    • Westport, İrlanda

    Tam zamanlı

    9 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    GMIT lisansüstü düzeyinde aracılığıyla teknisyen seviyesinden muhasebe programları sunmaktadır, ve şimdi size ACCA (Association tamamlamak için şansı sunuyor ...

    • Ulaanbaatar, Moğolistan
    • Nantun District, Tayvan
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    Kampüste

    Ingilizce

    ACCA Yeterlilik Programı, muhasebe bilgi, beceri ve mesleki değerleri sağlamak üzere tasarlanmıştır; bu da, başarılı profesyonel kariyer yapma becerisine sahip olan finans uzmanları sağlayacaktır.

    • Kiev, Ukrayna

    6 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Modern finansın anlaşılması, hem şirketin finansal yönetimi hem de mantıklı kişisel finans yönetimi konularının çözümüne iyi bir şekilde odaklanmış bir yaklaşım sağlamaktadır.

    • Île-de-France, Fransa

    Kampüste

    Ingilizce

    • Crawfordsville, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce

    • West Lafayette, Amerika Birleşik Devletleri

    Kampüste

    Ingilizce