63 Kurs programlar içinde Pazarlama içinde Avrupa for 2024

Kurs programlar içinde Pazarlama içinde Avrupa for 2024Filter
    • Milan, İtalya

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    3 aylar

    harmanlanmış, Uzaktan Eğitim

    Ingilizce, İtalyan

    Blockchain Pazarlama Kursu, dijital meslekler için ilk okul olan Dijital Koçtur, sadece 3 ay içinde geleceğin Blockchain Pazarlamacılarının %1 kulübüne katılmak ve şirketler için çekici bir profesyonel olmak için sektörün en kapsamlı tam kapsamlı kursunu sunar. size yılda 35.000'den fazla ödeme yapmak (sıfırdan başlasanız bile).

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    10 günler

    Kampüste

    Ingilizce

    Blockchain Temelleri dersinde öğrenciler, bir dizi ders ve uygulamalı ödev aracılığıyla blockchain, kripto para birimi ve merkezi olmayan uygulamalar (DApps) ile ilgili temel kavramlar hakkında sağlam bir anlayış kazanacaklardır. Kurs, blok zincirine kısa bir girişle başlayacak ve ardından cüzdan oluşturma, kripto para gönderme ve özel kripto tokenleri geliştirmeyi içeren uygulamalı ödevlerle devam edecektir. Öğrenciler Bitcoin işlemlerinin iç işleyişini, Proof of Work'ü ve paranın toplumdaki rolünü araştıracaklar.

    • Southampton, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    • Birkirkara, Malta

    Tam zamanlı

    3 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Porto, Portekiz

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Portekizce

    Bu ders, arama motorlarında yer almak için yenilikçi programlar geliştirme, kuruluşun müşterilerini belirleme ve bölümlere ayırma, çekici içerik oluşturma ve değerlendirme ve metin biçiminde, resim, ses ve video olarak yayma becerisine sahip, dijital pazarlama yönetiminde profesyonel kıdemli teknisyenler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. . Profesyonel gelecek, bir markanın, ürünün, bireyin veya tüzel kişinin dünya çapındaki ağdaki (www) varlığını izler, filtreler, ölçer ve yönlendirir.

    • London, Birleşik Krallık

    Yarı zamanlı

    8 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu çevrimiçi kısa kurs, heyecan verici, ilgi çekici dijital içeriğin oluşturulmasına ilgi duyan ve hayran olan herkes için tasarlanmıştır. Sosyal medya, blog oluşturma, podcast oluşturma, markalar ve etkileyiciler için içerik oluşturma ile ilgili farklı yönleri ve görsel iletişim becerilerini keşfetmek ve aynı zamanda geniş kitleleri çeken içeriğin arkasındaki üretim ve planlama süreçlerini anlamak isteyenler için mükemmel.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    2 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    Dünyanın önde gelen kuruluşları, pazarlama stratejilerinin rekabet avantajı sağlayabileceğini kabul ediyor ve kabul ediyor. Pazarlama planlamasına pazarlama merkezli bir yaklaşım olduğunda, başarılı stratejik pazarlama planlarına götüren değerleri yeniden tanımlayabiliriz. Bu kurs, tüm pazarlama faaliyetleriniz için yatırım getirisi sağlarken inovasyona içgörü kazandırmaya odaklanır.

    • Lausanne, İsviçre

    Tam zamanlı

    3 günler

    Kampüste

    Ingilizce

    Lüks pazarı oldukça spesifiktir ve başarılı olmak için dikkatli bir şekilde tanımlanması gereken bir pazarlama stratejisi gerektirir. Bu kursla bu pazara yönelik bilgi birikiminizi ve becerilerinizi üç adımda geliştireceksiniz. İlk olarak, lüks markaları tanımlayan kuralları ve özellikleri ve bunların premium veya moda markalarından nasıl farklılaştığını keşfedeceksiniz. İkinci bölümde çeşitli sektörlerde markalaşma ve iletişim açısından stratejik seçimlerin nasıl yapılacağını öğreneceksiniz. Son olarak lüks markaların karşılaştığı zorlukları nasıl takdir edeceğinizi ve bunlara nasıl yanıt vereceğinizi keşfedeceksiniz.

    • Paris, Fransa

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Paris… Dünyanın en çok ziyaret edilen başkentinde sanattan modaya, lüksten tasarıma kadar her şeyin gerçekleştiği yere dalın. Bir hafta veya bir ay boyunca gelip neler çıkacağını görün ve Lüks sektörü hakkında bilgi edinin. EIML Paris, uluslararası öğrencilere temelleri edinme ve Lüksün her şeyden önce derin bir kalite anlayışı gerektiren benzersiz bir bilgi birikimi, ürünler ve hizmetler sanatı olduğunu fark etme fırsatı sunuyor. Yüksek kaliteli eğitim derslerimiz sayesinde, Lüks endüstrisinin belirli kodlarını ve dilini anlama konusundaki becerileriniz ve yeterlilikleriniz gelişecek.

    • Marbella, İspanya

    Tam zamanlı

    2 yarıyıllar

    Kampüste

    Schellhammer Business School Kısa Programlar, gerçek hayattaki uygulamalarla beceri ve bilgi birikimini artırmayı amaçlayan Profesyonel Yönetim Diplomasına yol açan, herkes (hem akademisyen olmayanlar hem de akademisyenler) için özelleştirilmiş 2 dönemlik programlardır (artı altı aylık staj). seçilmiş bir sektörde.

    • Online France

    Tam zamanlı

    4 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu ders, lüks markaların pazarlama stratejilerini anlamak ve dinamik ve benzersiz lüks sektöründe araç ve stratejilerde ustalaşmak isteyen öğrenciler için oluşturulmuştur. Bu ders öğrencilere lüks marka yöneticilerinin karşılaştığı gerçek sorunlar hakkında güncel bilgi ve pratik bilgiler sağlamayı amaçlamaktadır.

    • Stockholm, İsveç

    Yarı zamanlı

    12 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    İş, yaratıcı ve teknolojik bakış açılarını entegre eden marka stratejilerinin nasıl geliştirileceğini, odaklanacağını ve uygulanacağını öğrenin. Bu hızlı, yarı zamanlı kurs size marka modelleme tekniklerini, araçlarını ve pratik uygulamaları öğretir.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı, Yarı zamanlı

    8 haftalar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Moda markalaşması ve pazarlamasına ilgi duyan herkes için tasarlanan bu kurs, moda markalarının tüketicileriyle etkileşim kurma, iletişim kurma ve bağlantı kurma yollarını araştırıyor. Moda endüstrisinde markalaşma ve pazarlamanın farklı yönlerini keşfetmek isteyenler ve başarılı bir markanın arkasındaki teori ve stratejik planlamayı anlamak isteyenler için idealdir.

    • Prague, Çek Cumhuriyeti

    Tam zamanlı

    10 günler

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu kursta, başlamak için çevrimiçi pazarlama ile ilgili her şeyi öğreneceksiniz. PPC ve RTB, sosyal medya, e-posta, bağlı kuruluş, içerik pazarlaması ve daha fazlası gibi bir pazarlama stratejisinin ve çeşitli çevrimiçi pazarlama kanallarının nasıl oluşturulacağını öğreneceksiniz. SEO ve web analitiği, web sitesi geliştirme ve çevrimiçi pazarlamanın uygulanması ve ayrıca en yeni bilgileri, trendleri ve araçları nerede bulacağınız hakkında bilgi edineceksiniz.

    • London, Birleşik Krallık

    Tam zamanlı

    1 hafta

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu ders, pazarlama yönetimi ile ilgili teorik ve pratik konuların kapsamlı bir şekilde anlaşılmasını sağlayacaktır. Modüllerin odak noktası, değişen pazarlama ortamını ve bu alanda başarılı olmak için gereken araçları yansıtır. Kurumsal başarı, müşteri edinme ve elde tutma ile desteklendiğinde, pazarlama muhtemelen en önemli ticari disiplindir.