22 Diploma programlar içinde Oyun Tasarımı 2024

Diploma programlar içinde Oyun Tasarımı 2024Filter
    • Online Canada

    Tam zamanlı

    3 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Centennial College#39;s Game - Programming offer, ileri düzeyde bir diploma ve oyun yazılım endüstrisinde bir kariyer başlatmak için gereken bilgi birikimiyle mezun olduğunuzu görür.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    • South Melbourne, Avustralya
    • South Brisbane, Avustralya
    • + 1 more

    Tam zamanlı

    7 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    JMC'deki Yaratıcı Sanatlar Diploması (Oyun Tasarımı), tamamen sürükleyici dijital ortamlar yaratmaya yönelik bilgi ve becerileri sağlayarak bu dürtüyü besler. Konsept oluşturma, dijital çizim, ortam modelleme ve oyun motoru uygulaması yoluyla yaratıcılığa ve ifadeye vurgu yaparak bir fikri nasıl tasarlayacağınızı, geliştireceğinizi ve uygulayacağınızı öğrenin.

    • Montreal, Kanada

    Tam zamanlı

    6 yarıyıllar

    Uzaktan Eğitim, Kampüste

    Fransızca, Ingilizce

    Video oyunu programlama kariyerinize LaSalle College'da başlayın! Bilgisayar oyunu programlama kurslarımız size başarılı bir video oyunu programcısı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz araçları sağlayacaktır. Bilgisayar Bilimi Teknolojisi - Video Oyunu Programlama eğitim programı, küresel video oyunu liderleri arasında yer alan stüdyolarla geliştirilmiştir. Video oyunu endüstrisinde bir seçim pozisyonunu güvence altına almak için gerekli bilgiyi edineceksiniz.

    • Calgary, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Gelişmiş Oyun Geliştirme, oyun geliştirmenin temel disiplinlerini (sanat, tasarım, programlama ve üretim) kapsayan endüstri düzeyinde kurslardan oluşan tam zamanlı, iki yıllık bir programdır. Öğrenciler, oyun endüstrisinde çalışmaya uygun bir portföyde toplanacak çeşitli ödevler, projeler ve oyunlar oluşturacaklar.

  • Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Etkileşimli Teknolojiler ve Oyun Tasarımı Diploması, mezunları iş verimliliğini artırmak için yönetim, pazarlama, internet, multimedya, ağ ve yazılım teknolojilerini birleştiren büyüyen bilgi teknolojisi endüstrisinde çalışmaya hazırlar.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    1 yıl

    Kampüste

    Ingilizce

    Animasyon İçin 3D Modelleme

    • Belleville, Kanada
    • Toronto, Kanada
    • + 1 more

    Kampüste

    • Amsterdam, Hollanda

    Kampüste

    Ingilizce

    Özel Oyun Tasarımı Diploması kursu, eğlenceli ve yenilikçi oyunlar üretmek için kendi sanal dünyalarının konseptini, kurallarını, oyun mekaniğini ve estetiğini tanımlamak isteyen video oyunu meraklıları içindir. Geleneksel oyunlar (masa oyunu, kart oyunu vb.) Ve video oyunları için hedefler, seviyeler, kurallar ve zorluklar oluşturmayı öğrenecek, oyun oyuncuları ve hatta izleyiciler için sürükleyici bir deneyim ve etkileşimler yaratacaksınız.

    • Vancouver, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Oyun Sanatı ve Tasarımı diploma programı, temelden uzmanlığa kadar geleneksel ve dijital sanatın bir karışımıdır. Burada, mobil oyunlar ve 3D konsol oyunları için sanat geliştirmeye eşit bir vurgu yaparak, film, oyun ve televizyon endüstrileri için konsept sanat ve varlıklar oluşturmaya odaklanabilirsiniz.

    • Weybridge, Birleşik Krallık

    Ingilizce

    Bu kurs, bilgi işlem ve BT ortamındaki her türlü iş için gerekli olan mesleki beceriler ve bilgi konusunda size mükemmel bir temel sağlayacaktır. Diploma'da 2 A seviyesine veya genişletilmiş Diploma'da 3 A seviyesine eşdeğerdir.

    • Enfield, Birleşik Krallık

    Ingilizce

    Bu kurs sizi, spor, pazarlama, işletme, BT ve yaratıcı sanatlar gibi birden fazla konu alanından geçen bir sektörü incelemek için eşsiz bir fırsat sunan rekabetçi oyun olarak da bilinen esporda daha fazla çalışmaya hazırlayacaktır. Espor endüstrisi hızla büyüyen küresel bir endüstridir.

    • Online Canada

    Kampüste

    Ingilizce

    Video Oyun Geliştirme diploma programı, bir oyun portföyü oluşturma şansı sunar; öğrenciler ayrıca uygulamalı deneyim için 16 haftalık bir staja katılacaklar.

    • Toronto, Kanada

    Tam zamanlı

    18 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    Video oyun endüstrisinden sonra modellenen ekip ortamlarında, prestijli dünyanın en iyilerinden biri olarak listelenen Video Oyun Tasarım ve Geliştirme Diploması ile mobil, PC, web ve konsol için tüm video oyun tasarım ve programlarını keşfedeceksiniz Princeton İnceleme. Konseptten üretime, oyun oluşturma sürecinin tamamını programlama, oyun tasarımı, arayüz geliştirme, prodüksiyon, ses ve ses ile iş planları ve ticari stratejiler gibi çeşitli rollerde öğreneceksiniz.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    “Oyun” kelimesinin sizi aldatmasına izin vermeyin. Oyun endüstrisi dünyanın en büyük, en hızlı büyüyen medya endüstrisidir. Hollywood'dan daha büyük ve bir önceki yıla göre% 13 artışla 2018'de 138 milyar dolardan fazla kazanıyor. (Newzoo'nun Global Games Market 2018 Raporu).