36 Diploma programlar içinde Sanat Çalışmaları içinde Kanada for 2024

Diploma programlar içinde Sanat Çalışmaları içinde Kanada for 2024Filter
    • Online Canada

    Tam zamanlı

    16 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    3D Animasyon diploması, sizi Televizyon, Film, Oyun ve Yayın Tasarımı alanlarında sadece 16 ayda profesyonel bir kariyere hazırlayacak yoğun ve etkili bir programdır. Pratik odaklı dijital animasyon programı, yüzlerce televizyon ve dijital profesyonelin kariyerini başlattı ve uluslararası alanda tanındı. Dijital bir animasyon öğrencisi olarak, başarılı mezunlar için sayısız fırsat sunan, büyüyen ve dinamik bir sektörün parçası olacaksınız. Dijital animasyon diploma programının tamamlanmasının ardından bir besteci, görsel efekt süpervizörü, modelleyici, teknik direktör, donanım armatürü, oyunlarda seviye tasarımcısı, 3D karakter animatörü, çakmak, görsel efekt süpervizörü, program vurgusu veya doku sanatçısı olarak çalışmayı dört gözle bekleyebilirsiniz. .

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    12 aylar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Lac la Biche, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    • Calgary, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    VFX, Film, TV ve Oyunlar için Gelişmiş Eğlence Sanatları Prodüksiyon Yönetimi, prodüksiyon öncesi, prodüksiyon ve post prodüksiyon süreçleriyle ilgili olduğu için prodüksiyon yönetiminin temellerine odaklanan tam zamanlı, iki yıllık bir programdır.

    • Vancouver, Kanada

    Tam zamanlı

    16 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Craft an inspiring career by mastering design trends and principles. Our online program, guided by seasoned interior designers, balances traditional concepts with contemporary insights in interior construction, materials, and lighting. Ideal for those craving a flexible learning schedule, fast-track your career through LaSalle College Vancouver's Interior Design Online Diploma. Unleash your creativity and forge a fulfilling path.

    • Ottawa, Kanada

    Tam zamanlı

    42 haftalar

    Kampüste

    Ingilizce

    Yaratıcı yeteneğinizi kullanan bir kariyer için dijital ve geleneksel medyada endüstri standardı teknik beceriler geliştirin.

    • Barrie, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu programda, öğrenciler çeşitli stüdyo alanlarında yaratıcı ve sanatsal yetenekler geliştirir ve teşvik eder. Öğrenciler, çeşitli geleneksel ve geleneksel olmayan medyalarda sanatçılar olarak bireysel amaç ve hedeflerine ulaşmak için meşgul ve meydan okuyorlar. Öğrenciler güzel sanatların hem pratik hem de teorik bileşenlerini deneyimlerler. Öğrenciler, çeşitli güzel sanatlar mesleklerinde başarılı bir şekilde çalışmak için gerekli profesyonel uygulama ve serbest meslek için profesyonel ve girişimci beceriler kazanırlar.

    • Belleville, Kanada
    • Toronto, Kanada
    • + 1 more

    Kampüste

    • London, Kanada

    Tam zamanlı

    2 yıllar

    harmanlanmış

    Ingilizce

    DSLR kameraları kullanarak, video ve ses yakalamanın temellerini öğrenmenin yanı sıra siyah beyaz ve renkli dijital baskı sistemlerinin nüanslarını öğreneceksiniz. Deneyimli profesyonel fotoğrafçılar, öğrencilere fotoğrafçılık teorisi ve bilimi, ışıklandırma ve sahneleme teknikleri, pazarlama ve küçük işletme yönetimi alanlarında eğitim verir ve onlara rehberlik eder. Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar, dijital görüntüleme ve video düzenleme yazılımı ve Fanshawe'nin kampüs içi fotoğraf stüdyosuna 7 gün 24 saat erişim, bu yaratıcı alanda size profesyonel bir avantaj sağlayacaktır. Öğrenciler ayrıca kampüsteki baskı hizmetlerine ve ekipman kredilerine erişebilir

    • Montreal, Kanada

    Kampüste

    Fransızca

    Yoğun ve kaliteli fotoğrafçılık eğitimi. Fotoğrafçılık kurslarımız, çekim, aydınlatma ve görüntü işleme konusundaki teknik eğitim arasındaki dengeye, endüstrinin güncel gerçeklerine yaratıcı ve ticari bir yaklaşıma dayanmaktadır.

    • Laval, Kanada

    Kampüste

    Fransızca

    Program, özellikle sanat, tasarım, iletişim ve eğitim bilimleri alanlarında üniversite çalışmalarına izin verir. Aynı zamanda, örneğin beşeri bilimler ve sosyal bilimler alanında, belirli önkoşullar gerektirmeyen herhangi bir başka üniversite programına erişim sağlar.

    • Vancouver, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Moda İşletmeciliği ve Yaratıcı Sanatlar Diploma Programı, mezunların tutkularını kariyerlerini başka hiçbir şeye benzemeyen bir programla yapmalarına yardımcı olmayı başarıyor. Moda endüstrisinin geniş bir yelpazesini kapsayan bu program, öğrencileri mağazacılık, satın alma, satış, tasarım, halkla ilişkiler, reklam / pazarlama, ithalat / ihracat, yaratıcı yön, illüstrasyon, gelin danışmanlığı ve daha pek çok alanda kariyer için hazırlar. Programdaki her ders interaktif dersler, sınıf içi tartışmalar ve pratik ödevlerden oluşur. Sektör liderlerinden bir dizi konuşma ve kurs materyalinize uygun saha gezileri ile kendinizi uygulamalı öğrenmeye kaptırma şansına sahip olacaksınız. Sınıf dışındaki bu ağ oluşturma fırsatları, endüstri uzmanlarıyla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak ve mezun olduktan sonra kariyerinizi sürdürme zamanı geldiğinde size ciddi bir avantaj sağlayacaktır. Bu program, İleri Eğitim, Beceri ve Öğretim Bakanlığı Özel Eğitim Kurumları Şubesi (PTIB) tarafından onaylanmıştır.

    • Mississauga, Kanada

    Ingilizce

    Boya ve Kaplama Teknolojisi Programının Amacı Bir kaplama veya boya teknisyeni, temizlendikten sonra farklı boya kaplamalarının uygulanmasından ve yüzeyi ürün uygulamasına hazırlamaktan sorumlu olan kişidir. Uzman boya tekniklerinin yanı sıra kalite kontrol testleri, boya içerikleri, kaplama sistemi, yüzey hazırlığı ve kaplama uygulama yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

    • Edmonton, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    3D, yeni nesil 3D Animasyon ve Görsel Efektleri üretmek için gereken teknikleri ve araçları inceler. 3D Animasyon, içerik oluşturma, manipülasyon ve görsel efektlerin keşfi yoluyla üst düzey modelleme, doku oluşturma, animasyon, sanal gerçeklik ve gelişmiş hareketli grafiklerin temelleri üzerine kuruludur. Pixel Blue College'ın 3D programı, öğrencileri 3D Animasyon ve Görsel Efektler endüstrisindeki çeşitli fırsatlara hazırlar. Öğrenciler mimari mühendislik, 3D oyun, yayın, film, televizyon, sanal gerçeklik ve 3D uygulaması olan diğer birçok sektörde iş bulabilecekler.

    • Moncton, Kanada

    Kampüste

    Ingilizce

    Bu 10 aylık diploma programı, öğrencilere televizyon animasyonu ve mobil / etkileşimli video oyunları alanlarında tipik bir animasyon / sanat bölümünde 2D ve 3D animatör, modelleyici, doku sanatçısı olarak kariyer için gerekli becerileri sağlar. Video Oyun Sanatı programında öğrenilen tasarım becerileri ve animasyon temellerini temel alan TV ve Oyun Animasyonu öğrencilerimiz, tasarımlarını dinamik ve eğlenceli 2D ve 3D animasyonlarla hayata geçirmeyi öğrenecekler.