3 Doktora Diploması programlar içinde Dijital Pazarlama içinde Avrupa for 2024

Doktora Diploması programlar içinde Dijital Pazarlama içinde Avrupa for 2024Filter
    • Online United Kingdom

    Yarı zamanlı

    16 aylar

    Uzaktan Eğitim

    Ingilizce

    Bu %100 çevrimiçi ve yarı zamanlı PG Dip Global Dijital Pazarlama uzmanında, bir dijital pazarlama uygulayıcısı olarak çok yönlü becerilerinizi geliştirmek için pazarlama alanındaki temel konuları ele alacaksınız. Modern iş dünyasında, pazarlamacıların sürekli artan sayıda mevcut dijital kanal hakkında sağlam bir anlayışa sahip olmaları hayati önem taşımaktadır. Uluslararası ölçekte yarattıkları fırsatların ve ortaya çıkabilecek zorlukların farkında olmaları çok önemlidir. Bu çevrimiçi PG Dip Global Dijital Pazarlama'da, mevcut farklı dijital kanalları ve şirketlerin başarılı olmak için bunlara nasıl giderek daha fazla güvendiğini anlayarak uluslararası pazarlamanın çeşitli yönlerini keşfedeceksiniz. Ek olarak, her ikisi de bu alanda başarı için gerekli olan iletişim ve analitik becerilerinizi geliştireceksiniz. Kursun sonunda, çalışmalarınıza devam edebilecek ve tam Yüksek Lisans programına ilerleyebilirsiniz.

    • Lisbon, Portekiz

    Tam zamanlı

    10 aylar

    Kampüste

    Portekizce

    Mevcut bağlamda, iletişim platformlarının ve içerik türlerinin çokluğu, içerik üretiminin demokratikleşmesi ve bilginin dolaşım hızı, pazarlamacılar, reklamcılar ve yaratımla bağlantılı tüm profesyoneller için çok büyük zorlukları ama aynı zamanda da büyük fırsatları temsil ediyor. , marka geliştirme ve yönetimi.

    • Lisbon, Portekiz
    • Porto, Portekiz

    Tam zamanlı

    10 aylar

    Kampüste

    Portekizce

    21. yüzyılda pazarlama, tüketici davranışlarından pazara ulaşmak için mevcut araçlara kadar her şeyi değiştiren dijital ortamın ortaya çıkması nedeniyle her yönüyle değişiyor. Dijital Ekonominin etkisi en çok Pazarlama Karmasında belirgindir, bu nedenle Pazarlama alanında gerekli olacak yeni dijital becerilere sahip insan kaynaklarının hazırlanması acildir.