Keystone logo

2 Sosyal Bilimler Ön Lisansı programlar içinde Ekonomi içinde Oakland, Amerika Birleşik Devletleri için 2024

filtreler

filtreler

  • Sosyal Bilimler Ön Lisansı
  • Amerika Birleşik Devletleri
  • Ekonomi Çalışmaları
  • Ekonomi
Çalışma alanları
  • Ekonomi Çalışmaları (2)
    • Ana kategoriye geri dön
    Konumlar
    Daha fazla konum bulun
    Derece türü
    Süre
    çalışma hızı
    Dilim
    Dilim
    çalışma formatı

      Popular study format

      Sosyal Bilimler Ön Lisansı programlar içinde Ekonomi

      Oakland Batı kıyı, Kaliforniya, ABD üzerinde çekirdek şehir. Oakland bazı tanınmış ve akredite üniversitelerin ev sahipliği yapmaktadır. Oakland yüksek öğrenim konsorsiyum ve Oakland toplum ve ekonomik kalkınma ajansı ortak kentsel tesisleri içinde yüksek öğrenim servis sağlayıcı yardımcı olur.

      Ekonominin tarihinin Mezapotamya kültürüne kadar uzandığına dair yazıtlar bulunmkatadır. Modern ekonominin gelişimi büyük ölçüdefizyokrat ve merkantilist olarak bilinen iki gruptan kaynaklanmaktadır. Bu programlar 16. yüzyılda Avrupa'da kapitalizmin gelişmesine yardımcı olmuşlardır.

      ABD, uluslararası öğrenciler için dünyanın en popüler destinasyonu olmaya devam ediyor. ABD'deki üniversiteler dünya sıralamalarına hükmediyor ve ülke ayrıca çok çeşitli heyecan verici eğitim yerleri sunuyor. Devlet üniversite sistemleri kısmen eyalet hükümetleri tarafından sübvanse edilir ve yüz binlerce öğrencinin bulunduğu eyalete yayılmış birçok kampüse sahip olabilir.

      Önlisans sosyal bilimler derecesi birçok öğrenci için bir basamak niteliğindedir. İki yıl boyunca teknik okullarda, kolejlerde ve mesleki okullarda seçtikleri alanda derslere katıldıktan sonra öğrenciler daha yüksek bir eğitim almak için üniversiteye geçiş yapabilir ya da iş aramaya başlayabilirler.